Jakie telefony polecacie ?
|
Autor |
Wiadomość |
Adi
Yyyy... ja?

Liczba postów: 691
Imię: Adrian
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Jakie telefony polecacie ?
AliveC4T weź nawet tak troszkę na rozum te wszystkie zasady... Wytrzymałość każdego telefonu jak i każdego sprzętu zależy od jego użytkowania. A skoro producent oprogramowania wprowadza łatki systemu, które docelowo mają go wyniszczać byś ty szybciej kupił nowy telefon to po prostu taki system jest do tyłka za przeproszeniem. Owszem, może nie system sam w sobie, ale to producent powinien dbać o wizerunek swojej długoletniej pracy. Mnie to na przykład bardzo zraziło do androida bo w windowsie, nawet na słabszej wersji telefonu mogłem robić wszystko co chciałem i niezależnie czy po roku, dwóch czy nawet trzech nic go nie spowolniło na tyle bym musiał wymieniać na nowy. A prawda jest taka, że przy androidzie użytkując tak samo jak przy windowsie telefon już po niespełna roku użytkowania potrafił się wieszać. Nie wiem, może teraz to już poprawili bo nie mam z androidem obecnie do czynienia.
Mówić inaczej: Zawsze znajdzie się jakiś zwolennik bądź przeciwnik danego systemu. My tu możemy polecać, a tak naprawdę ten, który zadał pytanie powinien zacząć od tańszych modeli by znaleźć ten swój, który mu przypasuje. A potem dokładnie tak jak napisałeś, najlepiej celować w średnią półkę cenową.
PS. AliveC4T jako informatyk powinieneś wiedzieć, że w otchłani internetu znajdziesz wszystkie informacje (co sądząc po Twoim wpisie wiesz), ale powinieneś też wiedzieć, że te informacje nie zawsze są zgodne z prawdą.
Części-allegro tutaj
lub tutaj
|
|
29-07-2016 20:53:13 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jakie telefony polecacie ? - Adi - 29-07-2016 20:53:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|