Serwus! Dzisiaj zdecydowałem się na zakup 2 egzemplarzy. Dałem za oba 8 dych, więc sądzę, że jak nawet będą miały służyć jako "dawcy organów" to i tak się opłacało. Wrzucam zdjęcia jednego z nich bo, mimo że wizualnie wydaję się bardziej dotyrany- a raczej zardzewiały- to myślę, że jest ciekawszy i to chyba jego będę próbował użyć jako bazy do stworzenia jednego, jako takiego egzemplarza. Wygląda bowiem na to, że to wersja na eksport- naklejki Universal + osprzęt (przerzutka w piaście, hamulce w kierownicy), choć oczywiście mogę się mylić i może osprzęt i naklejki zostały dołożone przez kogoś z biegiem czasu... Poniżej zdjęcia. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie- jak zabrać się za renowację tudzież jakiekolwiek opinie odnośnie tego rowerka- a może lepiej dać sobie spokój...? Dodam jeszcze, że drugi rower z rzeczy, które mógłbym wykorzystać ma: niemal nową oponę, oryginalną (chyba) tylną lampę, niezardzewiałą sztycę siodełka, dynamo (do sprawdzenia czy działa) oraz kierownicę (ta wydłużona w kształcie litery U). Przy czym obydwa rowery są w pełni sprawne w tym sensie, że można wsiąść i jechać, choć nie wszystko jest spasowane i działa jak należy. Pozdrawiam!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2016 00:28:00 przez wigry-sdz.)
12-07-2016 00:25:18
1 osoba postawiła piwo wigry-sdz za ten post:1 osoba postawiła piwo wigry-sdz za ten post. Czajka (07-12-2016)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.