Strzałka z centrum Polski!
|
Autor |
Wiadomość |
wigry-sdz
Nowy
Liczba postów: 12
Imię: wigry-sdz
Pojazd: Inny
|
RE: Strzałka z centrum Polski!
(09-07-2016 23:11:14)hvil napisał(a): Wesz jak się było w podstawówce to się nie analizowało tego tylko naginało w co było fajniejsze. Potem jak byłem starszy to zacząłem wspominać i analizować:-)
Te segi miały fajne gry, podobne do seg telewizyjnych, ja miałem Sonic w 3 odsłonach, Disneyland i inne jakieś mniej znane
Game boy miał 4 paluszki, sega miała aż 6, ale ona miała kolorowy ekran. Miałem do niej doczepiany zamiast klapek baterii potężny akumulator ładowany z zasilacza. Dedykowany segowy, z profilowanym tyłem pod palce ale ważył prawie kilogram hehehe.
Ahh to były czasy, ja znowu miałem głównie przenośne gry bo bardzo dużo rodzice podróżowali a ja z nimi.
hehe, no to były czasy... ja z kolei za kasę z komunii kupiłem C64. Chciałem BMX-a, ale rodzice uparli się, że dzięki komputerowi przynajmniej czegoś się nauczymy i... tak się z bratem uczyliśmy- jak przejść Boulder Dash, Giana Sisters, Dizzy itd. . Pamiętam jak przyjechał kuzyn, który mieszkał już za Odrą. Przywiózł Game Boya- masakra, nie mogłem się nagrać- to było takie nieosiągalne hehe. Mam nadzieję, że nie zapomnę i wtedy na pewno odezwę się w sprawie tej twojej konsolki. Ale jak pisałem to gdzieś na jesieni dopiero.
|
|
11-07-2016 11:12:39 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Strzałka z centrum Polski! - wigry-sdz - 11-07-2016 11:12:39
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|