Romet Ogar 200 by komarinho
|
Autor |
Wiadomość |
komarinho
długodystansowiec
Liczba postów: 552
Imię: Paweł
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Romet Ogar 200 by komarinho
Wielkie dzięki Przemku!
Przyszła dziś paczka z Jackmotors. Nowy gaźnik przede wszystkim, bez wyrobionej przepustnicy i może mniej (okaże się) cieknący, opaski polerujące na bębny, kapturki chromowane na wentylki, chromowany kopniak, nówka - niewyrobiony jak mój poprzedni. Co więcej - linka sprzęgła - która okazala się być za długa i inaczej zakończona, mimo że kupiona niby dedykowana do ogara 200.. Nie wiem Trochę dziś było zatem montażu ale śmiga. Standardowo zrobione 50km, powrót do domu 22:30. Ogar nie ma przerwy, nawet kiedy przychodzi paczka z częściami. Nie pamiętam dnia w którym od remontu zrobiłby mniej niż 40km, a to już prawie 2 tygodnie. Wkurza mnie tylko napęd, bo łańcuch sam co chwile się napręża, koło z tyłu się przez to gorzej kręci, ogar gorzej idzie. A przyzwyczaiłem się do dobrego tempa Jutro na spokojnie muszę znowu wyregulować napięcie łańcucha i nasmarować go. Co więcej to wykręcałem świecę z ciekawości i jest idealna, koloru kawy z mlekiem. Zapłon jest więc igła, jak myślałem. Łapcie fotki
Mój Romet 100
Mój Romet Ogar 200
Moja MZ ETZ 150
|
|
14-06-2016 01:19:00 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Ogar 200 by komarinho - komarinho - 14-06-2016 01:19:00
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości