Ocena wątku:
- 3 głosów - 1 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wigry 2 By G&G GRILL
|
Autor |
Wiadomość |
Tony Montana
Nowy

Liczba postów: 8
Imię: Artur
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Wigry 2 By G&G GRILL
Nie wiem, skąd w was taka nienawiść, rower został odmalowany proszkowo w kolor corsa rosso ( tj. oryginalna czerwień kupionych wigrów ) . Wszystkie elementy ( łącznie z ramą były zniszczone, łożyska bez kulek, połamane obręcze kół, brak szprych, dziurawe opony). Spawałem ramę na spawach jeszcze raz, koła musiałem wymienić na nowe, tj. suport, siodło bo stare zarwane, ze złamaną sprężyną. Łańcuch po regulacji prezentuje się lepiej, nie wisi jak na zdjęciach, rower hamuje, nie ma żadnych luzów korby chodzą gładko, brak jakich kol wiek zawirowań nawet przy prędkości 30 km/h. Wstawki białe tj, osłona łańcucha, gripy, siodło,osłona na widelcu, łańcuch są moją fanaberią , chciałem by się odróżniał z tłumu i mogę potwierdzić wprost tocząc się 10 km/h , nie ma osoby, która nie zwróciłaby uwagi, a komentarze jakie słyszę to : Panie, weź Pan na nim nie jeździj bo szkoda. Jak będzie ładna pogoda to posyłam fotki jak prezentuje się rower po regulacji, narazie stoi oblepiony folią bąbelkową i czek na gorące lato
|
|
12-06-2016 21:45:40 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wigry 2 By G&G GRILL - Tony Montana - 12-06-2016 21:45:40
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|