[K] Kupię siedzenie komar sport
|
Autor |
Wiadomość |
kuba1028
Majster
Liczba postów: 294
Imię: Alan
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Kupię siedzenie komar sport
Kto powiedział, że nie znajdę taniej ładnego ? Mogę poczekać nie robię moich Rometów na hurra, zwykle cały remont z kompletowaniem wszystkich części trwa około 2 lat. Na obecną chwilę nie uważam żeby siedzenie do 40 letniego motoroweru było już warte 200zł gdy sam piszesz że nie ma obicia w idealnym stanie, to jest moja prywatna opinia i forum chyba po to jest, żebym mógł ją wygłosić. Dlatego będę szukał dalej, ale dzięki że się zgłosiłeś że takowe masz i stanowisz dla mnie jakiś punkt odniesienia. I dodam, że najwyraźniej mamy inną formę remontowania. Ty remontujesz i sprzedajesz. Ok, nie mam nic do tego. Ale ja remontuję dla siebie i znam jeszcze kilka osób, które siedzą w starych pojazdach. I kiedyś jeden znajomy stwierdził, że jeszcze w tym kompletowaniu jest satysfakcja jak kupisz coś taniej niż to krąży po rynku, że wychwycisz okazję. To jest taka dodatkowa frajda tym bardziej, że robię to dla siebie jako hobby i po prostu nie stać mnie żeby kupować części po takich cenach i muszę szukać okazji, a ja to lubię
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2016 23:39:31 przez kuba1028.)
|
|
14-04-2016 23:31:31 |
|
1 osoba postawiła piwo kuba1028 za ten post:1 osoba postawiła piwo kuba1028 za ten post.
joozek (04-15-2016)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Kupię siedzenie komar sport - kuba1028 - 14-04-2016 23:31:31
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|