Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
ZENIT 89.04
|
Autor |
Wiadomość |
BECZKOWIEC
Nowy

Liczba postów: 46
Imię: Adam
Pojazd: Inny Romet
|
RE: ZENIT 89.04
Ponieważ sezon rowerowy sie zbliża zaczałem ogarniać ostatnie rzeczy.
Korba okazała się krzywa ale udało się ja troche wyprostować i już mniej "faluje" tak że nie chaczy o przerzutkę. Klin od mostka kierownicy udało się kupić na targu za 3zł (jest troche inny chyba z wigry ale bedzie pasować) musze do niego tylko srube dokupić i temat będzie zamkniety. Szczeki hamulcowe z klockami w dobrym stanie kupiłem na targu za 5zł idealne ani grama rdzy więc nie bede musiał czyścić tych starych a nie chcę mi sie tego robić za 5zł tym bardziej że stare moge sprzedac.
Co do wolnobiegu okazało się że po założeniu łańcuch z tylu hałasuje więc będzie powrót do oryginału Unity tylko 14-28 zamiast 14-22. Udało mi się kupić na targu taki wolnobieg razem z zardzewiały kołem 28 za 10zł. Wolnobieg po zdjeciu był brudny więc przez tydzień moczyłem go w nafcie jeszcze go nasmaruje wewnątrz i założe. Mam nadzieje że po założeniu wszystko wróci do normy.
Ponadto 2 dni temu kupiłem licznik VDO ze slimakiem na 26 cali który po wyczyszczeniu i wypolerowaniu założe na samym końcu jak już wszystko zostanie zrobione.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-03-2016 01:19:31 przez BECZKOWIEC.)
|
|
24-03-2016 01:15:28 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: ZENIT 89.04 - BECZKOWIEC - 24-03-2016 01:15:28
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|