Mój pierwszy Ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Mój pierwszy Ogar 200
Kogo bym nie zapytał to tak twierdzi, w necie próżno szukać informacji o tym, więc tak sądzę, ale kłócić się nie będę, bo może i mieć te 6v. Z resztą w praktyce wszystko zależy od obrotów silnika, a i mnie nie robi mi to żadnej różnicy. A skoro już o tym mowa, to całą "brudną" robotę mam już za sobą, na przód idzie H3 12v/55W, wszystko już sprawdzone, porównane z inną żarówką i w zasadzie zostało mi tylko kupić dzisiaj nową żarówkę na przód, bo obecną przypadkiem uszkodziłem podczas testów. Do tego może na dniach ogarnę jakąś oprawkę pod H3 z prawdziwego zdarzenia, bo to co zostało z mojej oprawki pod seryjną żarówkę to wątpliwy temat. Aaa no i odbłyśnik jutro wymieniam jak tylko go dostanę, bo ten co jest teraz to już od dawna wygląda co najmniej bardzo wątpliwie.
Koniec końców jakby nie było to obecne cewki dają radę nawet przy obciążeniu 60W, więc śmiem uważać, że "jakaś" różnica jest. Osiągnąłem to co zamierzałem, więc nawet jak już wszystko pomierzę i wyliczę to będzie dla mnie tylko dodatek. Swój cel osiągnąłem, światło z przodu w końcu przynajmniej przypomina coś normalnego a nie świeczkę.
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2016 04:37:37 przez Quake96.)
|
|
23-03-2016 04:32:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Mój pierwszy Ogar 200 - Quake96 - 23-03-2016 04:32:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|