(13-03-2016 19:30:14)Dawdzio napisał(a): Na zdjęciach nie wygląda źle, proponowałbym tylko zaprawki
Koszyk mu odpuść, będzie to strasznie wyglądać, z siodłem też bym dał sobie spokój, w końcu co za różnica czy jest w kwiatki czy w trupie czachy, oczu tam nie ma.
Nie wiem jak jest zbudowane Shimano 333, ale ja Sachsa Dreigang nauczyłem się sam rozbierać i składać, może warto by było spróbować? W internecie na pewno są schematy tej przekładni, więc odpowiednie złożenie (kolejność) to nie problem, a nawet gdyby działała z zardzewiałym otworem to na pewno przydałoby się ją przesmarować.
Naklejki: http://motonaklejki.pl/
Nie miałem nigdy tego modelu, ale ze zdjęć wnioskuję, że to będzie "UNIWERSALNA ROMET #1" (chociaż może być też z napisem Universal, albo Tyler, to już najlepiej wiesz ty) i "UNIWERSALNA ROMET #3" (od 1977 zmienili błyszczące czerwone paski na matowe, ale błyszczących, z tego co wiem, nie idzie kupić). Zastanawiałbym się nad "UNIWERSALNA ROMET #2", bardzo możliwe, że też była. Napis na osłonie masz ładny, więc najlepiej będzie zrobić szablon i później go namalować.
Naklejki są takie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2016 22:10:25 przez macviowik.)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.