Czy po kolizji należy się odszkodowanie?
|
Autor |
Wiadomość |
Adi
Yyyy... ja?

Liczba postów: 691
Imię: Adrian
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Czy po kolizji należy się odszkodowanie?
(29-01-2016 23:24:46)animal123 napisał(a): A co jeżeli chciałbym to oddać firmie zewnętrznej? Nie wiem czy to dobry pomysł, ale znalazłem w Internecie https://www.aif.com.pl/odszkodowania/ods...c-sprawcy/ i pomyślałem czy nie skorzystać z ich pomocy. Korzystaliście może z usług tego typu prawników? Jakieś pozytywne wspomnienia czy wręcz przeciwnie?
Z takimi firmami to najlepiej z polecenia. Sam nie korzystałem nigdy z usług takiej firmy, ale... Z czego wiem na rynku jest dużo firm w tej branży. Niektóre działają lepiej, niektóre gorzej, a niektóre są tylko by wyłudzić od ciebie jakąś kasę. Na moje firma, która będzie chciała pieniądze z góry to nie załatwi nic, jak ma jasno określony w umowie procent, który bierze po uzyskaniu odszkodowania to już jest ok, ale wszystko też zależy jaki wysoki jest ten procent. Najlepiej poszukać opinii na internecie, wtedy będziesz mniej więcej wiedział czy można im zaufać. A jeszcze lepiej tak jak napisałem wcześniej byś popytał się znajomych, może korzystali z usług takiej firmy i są w stanie ci jakąś polecić.
Części-allegro tutaj
lub tutaj
|
|
30-01-2016 00:55:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Czy po kolizji należy się odszkodowanie? - Adi - 30-01-2016 00:55:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|