ananasowa kaczka
|
Autor |
Wiadomość |
ananas
Technik
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 1,076
Imię: Kamil
Pojazd: Inny
|
RE: ananasowa kaczka
Dzięki ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) Co do chromu to nie wiem, pewnie by to wyczyścili, ale po pierwsze przygotowując sam oszczędzam (pewnie to też kosztuje) a po drugie jakoś ufam swojej pracy najbardziej. I tak pewnie coś poprawią, ale zawsze będzie już z grubsza zrobione. Natomiast tam, gdzie cynkuję, to muszę sam wszystko przygotować. Ogólnie można przyjąć zasadę, że ocynk będzie wyglądać tak samo jak powierzchnia pod nim, nic za bardzo nie wypełni, bo jest cienki. Jeśli są głębokie wżery to może to nie wyjść. Dzisiaj mało porobiłem, bo głównie poza domem, natomiast umyłem chociaż chlapacz:
Jak będzie okazja, to kupię marker do opon i poprawię te napisy. Wiem że może to się nie podobać, ale jak dla mnie to fajny epokowy dodatek i na pewno zostaje
Zająłem się też odblaskiem, który znajduje się w tym kółku po środku. Na początku jak widać wyglądał daremnie, brudny i pożółknięty plastik oraz matowe, porysowane szkło:
Na szczęście odprawiłem moje czary, i... nadal wygląda daremnie. Udało mi się tylko wyczyścić brud i wypolerować sam odblask. Potem przetarłem to woskiem i ujdzie, no ale na pożółkły plastik i rysy nic nie poradzę.
|
|
15-01-2016 21:54:56 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: ananasowa kaczka - ananas - 15-01-2016 21:54:56
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|