Renowacja-Komar 2350
|
Autor |
Wiadomość |
Kamil_men
Nowy

Liczba postów: 2
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Renowacja-Komar 2350
Niestety na giełdzie kompletnie nic nie mieli do mojego komara.. Kolego Tipowg dłubie sobie w wolnej chwili jak na razie takie czyszczenie i sprawdzanie co się nadaje a co nie, Lista z zakupami rośnie w oczach  Pisałem już na początku że nie będę się z tym spieszył i robię to przede wszystkim dla siebie.
Z rejestracją na zabytek mi powiedzieli w wydziale komunikacji że sporządzenie ewidencyjne karty pojazdu zabytkowego kosztuje 250 zł, potem dochodzi do tego badanie techniczne robione przez rzeczoznawce 250 zł, 50 zł tablica rejestracyjna (żółta), dowód osobisty 50 zł. I wspomniał o tym jeszcze że gdy go już przerejestruję na zabytek dojdą koszty w wysokości 90 zł za zgodę konserwatora jeżeli będę coś chciał wymienić w motorowerze. Potem zapytałem z "czystej ciekawości" czy da się zarejestrować motorower bez papierów to powiedział że są firmy które się tym zajmują i kosztuję to od 350 zł za sporządzenie historii czy jakoś tak. Ja się osobiście na tym nie znam więc wolę zapytać dwa razy. Takiej informacji udzielił mi wydział komunikacji więc coś chyba prawdy w tym musi być.
|
|
10-01-2016 13:52:00 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Renowacja-Komar 2350 - Kamil_men - 10-01-2016 13:52:00
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|