Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD
|
Autor |
Wiadomość |
Motorowerzystka
Mekanik xD

Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD
Jechałam z Chuckiem Norrisem  harleyami przez USA. Harleye miały pedały jak w rowerze xD A bak paliwa był w formie błotnika tylnego (fajnie to wyglądało). Ameryka wyglądała jak z gta sa  Z tym że z ładniejszą, naturalną grafiką xD Jechaliśmy najpierw torami, trzeba było omijać jadące z naprzeciwka pociągi, gdy się je mijało to machało całym harleyem  Później autostradą, Chuck powiedział że jak weźmie się na luz to szybciej się jedzie, faktycznie odczułam różnicę po włączeniu luzu  Potem zajechaliśmy na stację benzynową. Benzyna była 91 oktanowa a (kurcze ile to było litrów...) chyba 32 litry kosztowało 0,18 groszy. Później jechałam taką leśną i błotnistą drogą, wszędzie była woda i tylko kawałki drogi wystawały. Były też chmary komarów, które właziły mi do oczu i próbowały do ust, machałam i wycierałam się, ale to nic nie pomagało (co dziwne czułam coś w gardle... Mam nadzieję że nie pożarłam przez sen jakiegoś pająka  )
|
|
20-12-2015 11:00:10 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Nasze głupie/śmieszne/straszne/chore sny xD - Motorowerzystka - 20-12-2015 11:00:10
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|