Nowy telefon
|
Autor |
Wiadomość |
PawełBike
Uczeń mistrzów prowizorki

Liczba postów: 479
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|
RE: Nowy telefon
Z racji, że ta bateria idzie już w 3/4 moim telefonie, trzyma mi max 2 dni przy dość intensywnym używaniu. Dobra bateria po zformatowaniu powina z tydzień przy normalnym użytkowaniu trzymać. Zawieszczać się nie wiesza nigdy, raz mi tylko jakby "spadek fps" przy graniu miałem, chociaż faktycznie czasem musi się zastanowić. Zależy jak intensywnie i do czego używany. Wracajac do obudowy 2 defekty mogę potwierdzić, przy bawieniu się potrafi połamać się zatrzask klapki, i nieszczęsny cienka szybka wyświetlacza.
Najchętniej wróciłbym również do c2 lecz też zalezy mi na flashu a tródno znaleść tani egzemplarz. Swój dostałem dość używany po wymianie głośników podziałał 1,5 roku i przy pewnym solidnym upadku uszkodziło jakiś moduł odpowiedzialny za zasięg na płytce.
Do standardowego używania i muzyki Nokia, do zabawy w programy itd SE, obie marki robiły dobre tel 
PS: NIe baw się W MyPhony, studiowalem pare razy ten temat, nie dość że badziewie samo w sobie, to ile razy byś nie wymienił n ainny egzemplarz tak każdy ma te same wbudowane wady i błędy
Dziesiątki rowerów romet, niezliczone ilości innych, 4 motorowery, 1 motocykl, a zapał nadal nie ustaje...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2015 21:22:29 przez PawełBike.)
|
|
03-11-2015 21:16:52 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Nowy telefon - PawełBike - 03-11-2015 21:16:52
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|