Ocena wątku:
- 5 głosów - 4.6 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Moje rowery
|
Autor |
Wiadomość |
Pinio
Złomowy łowca pierwszej kategorii

Liczba postów: 593
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Moje rowery
(02-11-2015 11:02:31)Jurasik201 napisał(a): Zazdroszcze ci tej całej kolekcji,nie wszystkie rowery są w idealnym stanie ale te Karaty,Sokoły,Wigry to po prostu są nie z tej ziemi 
PS nie chcesz sprzedać tego białego Karat bez błotników ?
Strasznie mi sie podoba w tej kolorystyce 
A dziękuję, cieszę się że sie podobają 
Co do Karta to właśnie niedawno dostał błotniki i juz stoi na półce schowany przed zimą. Więc ani on, ani żaden inny Karat nie sa na sprzedaż
(02-11-2015 21:28:50)Sołtys napisał(a): Ty tak zawsze cały wagon rowerów przywozisz ze złomu?
Zależy jak jest, na wiosnę inaczej, w zimę inaczej i w upał tez inaczej. W sume te rowery były dla mnie sporym zaskoczeniem, złom teraz po 15 gr/kg, więc byłem pewny że nic nowego nie znajdę a tu proszę.
(02-11-2015 22:58:47)xsaman napisał(a): a xsaman i tak powie że karat to złom :V nie zrozumiecie ironi .. nieważne xdd ...
Tak taaak... "Serio, tego śmiecia chcesz kupić?"
Aha, i jeszcze dodam że na początku października kupiłem sobie Rometa Motocrossa. Stan nie powala, ale będzie robiony (nowy lakier, naklejki). Na razie jestem w fazie kompletowania częsci, jak będę miał wszystko zabieram się do pracy. To jest po prostu zbyt fajny rower, aby go zostawić tak jak jest
I jeszcze dzięki naszemu wspaniałemu forum wpadł do mojej kolekcji oryginalny Rometowski katalog części zamiennych do rowerów z 1990 roku.
|
|
02-11-2015 23:12:06 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Moje rowery - Pinio - 02-11-2015 23:12:06
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|