Baltazarowy yaris
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Baltazarowy yaris
Po pierwsze:
(02-11-2015 08:33:02)maly napisał(a): Bmw jest o kilka klas wyżej niż toyota, zatem nie rozumiem określenia, że lepiej mieć yarisa niż e36 lub e34 .
zawsze lepsze zapierdolone E36 z wyhulanym zawieszeniem, po 5 wypadkach i przebiegiem 500 tysięcy kilometrów, niż świeży yarisek
Po drugie: stare auta mają dusze, ale nie E36 xD to tak jakby mówić że golf trójka ma dusze
Jeśli miałbym do wyboru toyotę i bmw, nawet bym się nie zastanawiał i wziął toyotę. Ile lat ma większość użytkowników bejcy i jak się posługuje z samochodem? Co robić żeby nie trafić na auto po młodym oszołomie? Czy da się znaleźć niezużyty egzemplarz po 80-letnim dziadku? Z toyotą raczej nie będzie problemu z samego faktu, iż nie ma ona nawet 10 lat. No i toyota to jest bodaj największy producent aut na świecie, także na wpadki takie jak dacia czy inne takie marki po prostu nie może sobie pozwolić. Nie chodzi mi o jakieś tam akcje serwisowe, czy coś bo to każdemu się zdarza, ale te auta są tak przemyślane, że niewiele można w nich poprawić.
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
|
|
02-11-2015 18:17:23 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Baltazarowy yaris - Latos - 02-11-2015 18:17:23
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|