Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Jaguar nówka funkiel
|
Autor |
Wiadomość |
Crimson Ghost
Nowy
Liczba postów: 93
Imię: Bartek
Pojazd: Inny Romet
|
Romet Jaguar nówka funkiel
Tym razem bez brandzlowania pod ramy w papierkach. Wczoraj przytargałem na wpół kompletnego Jaguara, który sobie leżał 30, albo i więcej, lat i od nowości nie był używany. Właściciel go jakoś niefortunnie rozłożył i pare części pogubił.
Przywiozłem więc to - na haku bite 103631 albo 103831. Bidon ZZR, chyba nigdy nie wyjmowany, bo aż sie zdeformował. Koła nowe, oryginalne.
W jednym mieszkaniu mam to:
A w drugim łańcuch, szytki (szołkowy, więc raczej kupie te zwykłe ruskie), mostek i jakąś przerzutkę. Wszystko oczywiście nowe i rometowskie, oprócz oczywiście ruskich szytek.
Będzie jeszcze kierownica w papierku, podkładki, sztyca z jarzemkiem. Powinny też sie znaleźć nowe pedały (te z ząbkami, czy kopie Campy?) i kompletna korba z suportem.
Najgorzej będzie z przerzutkami, bo w końcu nie wiem, czy dawać Favorit PWB czy jakieś inne. No i siodło - Elina? Mogę zapomnieć o takim w stanie NOS.
Więcej fotek: https://flic.kr/s/aHskjJNTPS
|
|
30-10-2015 14:23:31 |
|
4 użytkowników postawiło piwo Crimson Ghost za ten post:4 użytkowników postawiło piwo Crimson Ghost za ten post.
nonameuser1 (10-30-2015), Paweł13 (10-31-2015), Pinio (10-30-2015), Przemi998 (10-30-2015)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|