Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Supercycle Wagant sport + Gazela
|
Autor |
Wiadomość |
Wojtek123
Nowy
Liczba postów: 31
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny
|
RE: Wagant sport + Gazela
Cytat:Pierwsza łapka w górę za przywrócenie do życia fajnego Waganta. Masz chyba zacięcie do dłuższych tras i/lub bardziej sportowego jeżdżenia - w tej sytuacji rozważ, czy zamiast ładować lepszy osprzęt do Waganta nie byłoby lepiej zostawić go w oryginale (bo to ładny okaz), a te pieniądze przeznaczyć na jakąś rometowską szosę, choćby Huragana/Jaguara. Różnica jest znaczna, przeszedłem tę drogę - warto spróbować
Myślę że w końcu przesiądę się na coś bardziej sportowego, acz kase tak czy inaczej teraz muszę zainwestować w waganta, po prostu nie wybaczył bym sobie gdybym zostawił go w stanie nie jeżdżącym i przesiadł na coś innego. Robię go w miarę pod siebie, ale wszystkie oryginalne części jak przerzutki( w tej wersji była również przednia ), błotniki itp zachowuje i w każdej chwili mogę go przywrócić do stanu praktycznie w 100% oryginalnego.
Co do długich dystansów do masz rację, uwielbiam długie wypady.
Cytat:racając do manetki - mogłeś spokojnie kupić czarnego plastika, ale wybrałeś starszy, zdecydowanie lepszy i ładniejszy model. Doceniam
To już nawyk przez posiadanie Trabanta, zawsze szukam rzadkich komponentów, na pchlich targach i rynkach już mnie z daleka poznają. Szczególnie że tutaj ta manetka zwyczajnie pasowała mi kolorystycznie.
Co do wersji piasty to wydaje mi się że jest to H3111, na korpusie piasty nie ma numeru, nie ma także biegu "luz" który powinien łapać pomiędzy 3 a 2 biegiem(z tego co udało mi się wyczytać takie położenie było w 515).
Serwery CS
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2015 19:40:37 przez Wojtek123.)
|
|
21-10-2015 19:39:30 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wagant sport + Gazela - Wojtek123 - 21-10-2015 19:39:30
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości
|
|