O chińskich częściach słów kilka
|
Autor |
Wiadomość |
adamus13715
I love My Komar Sport

Liczba postów: 221
Imię: Jakub
Pojazd: Romet Komar
|
RE: O chińskich częściach słów kilka
co do gaznika gmf 12 to tak, chiński znaczy ten współczesnej produkcji, da się normalnie wyregulować i wgl ale w porównaniu z orginałem ma gorszy filtr powietrza, w wakacje co 2 dni trzeba było gaznik czyścić, jest na to sposób trzeba wziąść filter powietrza z orginału i będzie tak jak ma być, nie wiem czy jest tak we wszystkich, ja mam akurat z supra bike, a poza tym gaznik spisuje się idealnie.
Miałem jeszcze w silniku 017 zestaw cylinder tłok i pierścienie z allegro, ogólnie na początku wszystko było dobrze ale po około 1500 kilometrach nie miał mocy na dwójce i wgl miał wielki problem sie rozpędzić,
okazało się że to pierścienie poszły, kupiłem nowe i okazało się że nie mieszczą się na tłok, z tłokiem był taki problem że miał rowki na węższe pierścienie, założyłem tłok z almotu i śmigał jeszcze 4 tysiące km, a potem padła skrzynie, więc cylinder jako tako można polecić ponieważ wytrzymał bardzo długo, i jeszcze jest dobry, tylko trzeba kupić porządny tłok najlepiej z almota i będzie długo działał bez zarzutu.
Pozdrawiam tych którym chciało się czytać
|
|
20-10-2015 14:17:26 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: O chińskich częściach słów kilka - adamus13715 - 20-10-2015 14:17:26
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|