Rower z silnikiem :D
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,629
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Rower z silnikiem :D
Świetna rzecz. Jakbym trafił na złomie skuter to bym sobie coś takiego zrobił. Swoją drogą ciekawe, gdzie można dorwać takie przekładnie (bo to chyba nie jest tylko dzwon z zębatką). Jest jeszcze na OLX drugi rower mający taką.
@ Motorowerzystka
Jak ci idzie z rowerem? Ja już bym pewnie jeździł, gdyby nie to, że zamówiłem za małe zębatki (ze zdawczej po zrobieniu wieloklinu mało by zostało), ale jak dobrze pójdzie to może do końca października już będzie gotowy. Niestety same zębatki idą do mnie dwa tygodnie. Bardzo pomógł mi też sprzedawca z allegro o nicku Multicar, z którym musiałem się męczyć, bo przesłał mi przekładnię z krzywym dzwonem (miał takie bicie, że chyba nawet ślepy by zauważył  ), a jak ją zareklamowałem to nie przyjął reklamacji, bo bicie "mieści się w granicach normy" i "wszystkie nasze przekładnie tak mają". Potem próbowałem z nimi dyskutować na temat zwrotu pieniędzy, ale nie udało się i 10zł za przesyłkę do niego w błoto. I jeszcze ociągali się z oddaniem kasy. Przez tydzień kulturalnie się upominałem, aż areszcie napisałem co o nich myślę to odpisali, że o co mi chodzi, przecież pieniądze mam już na koncie. I rzeczywiście tam były. Wpłynęły chwilę po mojej wiadomości. A od innego sprzedawcy paczka szła dwa tygodnie, bo mieli błąd w systemie (ale przekładnia, chyba nawet tej samej firmy, jest już dobra). Jak tak dalej pojdzie to prędzej dorobię się prawa jazdy niż roweru z silnikiem
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
13-09-2015 20:06:34 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Rower z silnikiem :D - Dawdzio - 13-09-2015 20:06:34
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|