Opiszcie swoją pierwszą glebę :D
|
Autor |
Wiadomość |
raterro
Zapalony mechanik

Liczba postów: 955
Imię: Andrzej
Pojazd: Inny
|
RE: Opiszcie swoją pierwszą glebę :D
Pierwsza gleba? Glebą, to tego nie można nazwać, ale jadąc AWO spod lasu(tylko tyle jest do jeżdżenia, bo straż leśna jest tam codziennie) widziałem, że ktoś jedzie drogą pod las, i nie zmieścilibyśmy się pomiędzy płotami, to myk, skręciłem w pola, że się tak wyrażę, i polną drogą znowu dojadę pod las, bo jest powiedzmy równoległa, droga jeszcze rok temu była przejezdna, ale wtedy była zarośnięta jakby jej nikt nie kosił od roku co najmniej (przypadegg??? a tak btw[dla niekumatych swoją drogą], powinienem o tym wiedzieć, bo droga jest 150m od mojego domu) i jadę, na jedynce, pyr pyr pyr, i wyskoczyła, ja zestrachany, że coś ze skrzynią (zapomniałem, nawet, że w domu leżą 3 zapasowe, to bym mocno nie oberwał) wciskam 1, nic, luz, 1 nic(zapomniałem, o chyba wszystkim znanym sposobie, jak jedynki nie wrzuca 1,2,1 i działa), no to trzeba pchać, ze 300m zarośnięte, że samemu się ciężko idzie, ale nic nie zrobię, to przerzucam nogę, przez ramę, a tam jak nie wpadnę do dziury w ziemi. Ja gleba, jakimś cudem mnie AWO nie zgniotło, bo jakimś cudem otwarła się stopka boczna. I teraz, kto mi powie, jakim cudem, sprężyna była dobra, więc sama się nie mogła otworzyć, te trawy jeszcze to utwierdzają.
Rozpisałem się bez potrzeby, ale nie będę tego skracał  gleba, jak nie gleba, ale wpadłem w glebę, to jest.
Mój AWO Simson Sport 1959r.
KTO MA AWO JEŹDZI KLAWO
|
|
09-08-2015 10:56:09 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Opiszcie swoją pierwszą glebę :D - raterro - 09-08-2015 10:56:09
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|