Moje 5 kółek :3
|
Autor |
Wiadomość |
Motorowerzystka
Mekanik xD
Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
Moje 5 kółek :3
No i w końcu stało się! Mam swoje 5 kółek, a 5 dlatego bo liczę też zapasowe xD Jest to samochód, którego mam od starszego brata A jest nim... Golf CZY! :mrgreen: Rocznik 1993, pierwsza rejestracja w kraju w 1998 - dlatego pewnie jest w takim dobrym stanie Wspomaganie ma, LPG no i koła xD Klapa bagażnika jest ze szrotu bo oryginalną zeżarła rdza Parę rzeczy mam do naprawienia, np kupno listwy na tył (która trzyma podsufitkę i gdy okna będą otwarte nie będzie robić hałasu uszczelka drzwi bagażnika, bo teraz hałas robi przy większej prędkości), wymiana pokręteł "klimy" albo całego panelu, będzie wyprawa na szrot Klamki do schowka, podłączenie tylnych głośników, założenie anteny radiowej i zlikwidowaniu paru ognisk rdzy, które już brat zdążył mi pokazać oraz zostawić podkład, szpachlę i farbę. Spalanie gazu to 8l/100 km czyli oszczędność duża, szczególnie jak gaz jest u mnie po 1,77
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2015 23:33:09 przez Motorowerzystka.)
|
|
14-07-2015 23:31:41 |
|
3 użytkowników postawiło piwo Motorowerzystka za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Motorowerzystka za ten post.
Blusik (07-14-2015), pawel07 (01-23-2020), Wodnik (11-23-2018)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|