Oceń forum - Czerwiec 2015
|
Autor |
Wiadomość |
Norbi96
Rozrusznikowy Joe
Liczba postów: 1,272
Imię: --
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Oceń forum - Czerwiec 2015
Hmmm... w sumie to za bardzo nie wiem co napisać. Forum działa, denerwuje mnie, że potrafi paść serwer i to ostatnio dość często.
Niektórych głupota mnie przeraża, że przeglądać forum się odechciewa a z wątków w dziale "Trudne Sprawy" to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Według mnie ten dział jest dość...dziwny. Forum o rometach a takie wątki, według mnie to niepotrzebne śmiecenie forum i przyzwalanie 12 latkom na zabłyśnięcie przez ich kretynizm.
Moderatorów jest wystarczająco, niektórych widać bardziej lub mniej ale najwięcej będą mieli "wątów" do Pana bez klaty bo sypie punktami i dobrze. Nowi użytkownicy też muszą znać regulamin, szukać czy się coś nie powtarza a nie płacz, że moderator taki zły bo powinien pokazać paluszkiem co i gdzie jak dla małego dziecka (w sumie to średnia wieku forum...).
Dział rowerowy jest i bardzo dobrze, to też historia i w końcu romety. Bardziej można czepiać się działów typu: unitra, trudne sprawny czy cztery kółka - pognite ople czy audi mogę pooglądać na olx lub na pobliskim złomie.
Jest jak jest, ogólnie jestem człowiekiem, że nie będę się kłócił o zmiany, jak mi nie pasuje to wychodzę i już. Róbta co chceta, wasza piaskownica, wasze zabawki czy jakoś tak.
|
|
11-07-2015 17:35:02 |
|
1 osoba postawiła piwo Norbi96 za ten post:1 osoba postawiła piwo Norbi96 za ten post.
Taśma (07-13-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Oceń forum - Czerwiec 2015 - Norbi96 - 11-07-2015 17:35:02
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|