Łosiek baj DominiX :D
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
Odp: Łosiek baj DominiX :D
Ja mam chinola i przez rok wiesz co mi sie za sruby odkrecily? Zadna. Doslownie zadna. Az musialem sie chwile zastanowic czy na pewno zadna. Zawsze moge wsiasc i jechac gdziekolwiek chce, nic mi sie nie psuje oprocz elektryki (wada chinoli) i raz jeden zacial mi sie plywak i paliwo lecialo przelewem. Ale to dlatego ze grzebalem przy gazniku i jakis syf wlecial. Przez moje zaniedbanie pekl mi dekiel od zaplonu (w miejscu impulsatora, zniknela iskra) do dzis nie znalazlem uzywanego a jezdze na zwiazanym trytkami. I jezdzi caly czas a twojego ogara ignas przejedzie milion razy, zawsze odpala od strzala, codzien od 1 wrzesnia. Nigdy nie bylo sytuacji zeby nie odpalil. Rozumiesz?
A simson znowu tez taki super nie jest. Kolega ma s51 60cc a ja w chinolu 72 to go wyprzedzam na kazdym biegu, do tego simson ma moc tylko w rezo a ja caly czas od nawet 3 tys obr do 10. I mam rozrusznik, dobre swiatla, zawsze taka sama iskre, bezawaryjny gaznik ze ssaniem z prawdziwego zdarzenia, doskonale dostepne czesci (kupie doslownie wszystko za psi ch*j i jestem pewny ze bedzie dzialac jak nalezy a nie jak w simsonie ze cewka pradu nie przepuszcza, jakies inne kondensatory, bialej goraczki dostajesz z dobieraniem swiecy). I do tego simsonem nie wiadomo kto jezdzil, ile przejechal. A chinczyka masz prosto ze salonu i tyle ze byl odpalony zeby sprawdzic czy dziala i przeprowadzany z miejsca na miejsce. I co najlepsze za 300 zlotych mam 110cc i sobie moge jeszcze glowice od 72 zalozyc i bedzie mial tyle mocy ze takiego simsonka 70cc czy jakie one tam numerki maja wyprzedze. Albo 125 jak bede za duzo pieniedzy miec. A do tego dominik preferuje chinczyka wiec wypieprzaj ignas z tym simsonem
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
|
|
04-07-2015 20:20:43 |
|
3 użytkowników postawiło piwo Latos za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Latos za ten post.
DominiX (07-05-2015), KubaBDG (07-06-2015), raterro (07-05-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
Odp: Łosiek baj DominiX :D - Latos - 04-07-2015 20:20:43
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|