Masowe sprzedaże starych Rometów
|
Autor |
Wiadomość |
Simon
Ogarnięty Chartcore
Liczba postów: 1,454
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Masowe sprzedaże starych Rometów
Co do humorów to sądzę jak kto dba tak ma sprzętem jeżdżę 4 latka i póki co z mojej winy ukręciłem wałek główny a tak robię spore km i wymieniam tylko zużywające się części np przerywacz pływak pierścienie oponę A tak nawet w - 30 po 2 tyg stania jestem pewien że odpali od strzała . Motorek 4 lata temu został porządnie zrobiony przez mechanika a nie przez kogoś kto tylko się na tym zna. Oczywiście jeżeli potrafię usterki naprawiam sam ale jeżeli chodzi o kapitalkę już mam załatwioną na wakacje wizytę u mechanika gdzie wiem że motorek po takim zabiegu pochodzi bez awaryjnie do następnej kapitalki . Gdy miałem kadeta i sam przy nim dłubałem więcej pchałem niż jeździłem z braku odpowiednich przyrządów sam nie mogłem stwierdzić z 100 % pewnością co jest nie tak tylko wszystko kleciłem byle jeździć i pewnie dużo osób z was tak robi także nie dziwcie się że wasz Romet może chodzić źle nie odpalać lub mieć własne humory .
Cytat:(Dzisiaj 19:16:27)GRADO napisał(a): porównanie jest super Big Grin Słyszałem ze chart został zaprojektowany od podstaw . kazda częś projektowana od nowa . polak potrafi zbudować coś samemu Smile
A teraz na 40 milionowy kraj nie mamy własnej marki ...
Mój Romet Chart 70ccm
"Śpieszmy się kochać Motóry polskiej produkcji - Tak szybko odchodzą"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2012 22:51:40 przez Simon.)
|
|
02-02-2012 22:50:08 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Masowe sprzedaże starych Rometów - Simon - 02-02-2012 22:50:08
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|