Jawa 20 z kwiatkami Kaniloxa
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Jawa 20 z kwiatkami Kaniloxa
(13-06-2015 00:21:59)Maras_Bydgoszcz napisał(a): Śliczna mam nadzieje że moja też tak będzie wyglądać bo twoja robi wrażenie i składam ci moje gratulacje, a ja swoją nazywam "Beatka" a to dlatego że ma taką grubą sylwetkę jak ta baba z "Pamiętników z wakacji" Mięsny jeż xD
Jak z częściami do niej? Kupowałeś coś czy miałeś kompletną? Do mojej brakuje tylko osłony cylindra i to wszystko, nie jestem też pewien czy mam oryginalną blachę tych osłon na nogi i jest ta moja pęknięta przy śrubce i trzeba też ją wyklepać. Dostałem też jakieś lusterko z epoki i polską książkę serwisową.
Z takich części ramy to nic nie kupowałem, wszystko było.
Kupowałem ale różne drobnostki, typu gumy podłóg, szprych, przelotki, obicie siedzenia i bardzo dużo innych pierduł które razem mnie wyszły prawie 400zł, wszystko z Czech.
W Polsce brałem obręcze i jeszcze parę innych części.
Ogólnie nie ma problemu z dostępem części, na pewno znacznie lepiej jest niż przy Charcie albo ogarze gdzie jest albo super drogie PRL nowe albo super gówno China.
Lusterko powinno być takie specjalne wkładane w bok kierownicy, miałem takie ale mi się złamało a dostać takie oryginalne graniczy z cudem.
Ja też mam Polską instrukcje do niej.
|
|
13-06-2015 01:00:06 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jawa 20 z kwiatkami Kaniloxa - Kanilox - 13-06-2015 01:00:06
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|