Rower z silnikiem :D
|
Autor |
Wiadomość |
Motorowerzystka
Mekanik xD

Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
Rower z silnikiem :D
Jako że taki temat istnieje gdzie indziej to i może zaistnieć tu  Chociaż miałam plan pokazać go jak już będzie na chodzie i ogółem zrobiony, ale co tam  Mam zamiar zrobić rower napędzany silnikiem pocketa, a już najważniejsze czyli silnik, już mam. Rower też jest xD Jeszcze tylko zębatka 55 zębów i wyspawanie kolanka do silnika, bo ten co mam (od mini crossa) nie bardzo pasuje, ale to nic, potnie się xD
Silnik na bagażniku:
Dlatego ten tłumik nie może być:
Kto chce napisać post typu "po co ci to" to niech lepiej nie pisze w ogóle
Do silnika muszę kupić starter i cewkę zapłonową, cewka jest ale kabel jest ucięty w miejscu gdzie powinna być fajka, a fajki nie mam skąd wziąć. Iskrę sprawdzałam na 2 świecach, tej co była zakręcona i z piły gdzie piła odpalała a tu nie było iskry. W gaźniku brakuje przepustnicy i iglicy, więc muszę czekać aż się znajdzie  albo dać gaźnik z Komara. Zębatkę w przekładni też zmienię lub dam do przyspawania rozwierconą zębatkę zdawczą z Komara.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2015 18:30:40 przez Motorowerzystka.)
|
|
06-06-2015 18:29:12 |
|
1 osoba postawiła piwo Motorowerzystka za ten post:1 osoba postawiła piwo Motorowerzystka za ten post.
wnusiu94 (06-07-2015)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|