Ocena wątku:
- 3 głosów - 2.33 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jaguar 23 wyścig pokoju
|
Autor |
Wiadomość |
Crimson Ghost
Nowy
Liczba postów: 93
Imię: Bartek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Jaguar 23 wyścig pokoju
Heble mafaca są super, pasują rocznikowo, można śmiało wrzucać. Zwłaszcza że są w takim stanie i są zdecydowanie ładniejsze niż to co tam siedzi.
Co do lakieru, masz dwa wyjscia:
- Pomalować w proszek, żeby ukrócić ten festiwal prawilności, który się tu przejawia w komentarzach (mega irytujące jest wystawianie ramy do rangi świętości)
- Wypolerować, mała zaprawka tu i tam i to tyle - bo tak naprawdę to nic więcej tej ramie nie trzeba.
Ja bym jej mimo wszystko nie lakierował od nowa, z bardzo prostej przyczyny - nie znajdziesz nigdzie takich naklejek.
Szytki widzę, że masz ruskie, należałoby się dowiedzieć czy w tych latach już one były w Polsce, czy ktoś je sobie później nakleił. Jeśli są zgodne rocznikowo, to mogę załatwić nówki, ale to będzie kosztowało około 4 stówy.
Reszte szpeju wypoleruj, ew. pochromuj i wsio. Masz fajny rower.
Nie wiem tylko co z tym Brooksem, bo wygląda na mocno zmęczonego.
'on ostre zrobi', 'boze taki klasyk', 'do muzeum czeba' - dajcie spokój. Ja wiem, że fajna rama, ale ostatecznie to tylko pare polutowanych rurek. Jeśli faktycznie chcecie ten rower uratować, to cierpliwie edukujcie gościa, zamiast robienia inwazji.
|
|
27-05-2015 13:37:11 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Crimson Ghost za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Crimson Ghost za ten post.
Mateman (06-30-2015), Simon (05-28-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jaguar 23 wyścig pokoju - Crimson Ghost - 27-05-2015 13:37:11
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|