Simson s51 1986r 4b
|
Autor |
Wiadomość |
kokosek
Минск 125
Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
Simson s51 1986r 4b
Witam. Nigdy nie spodziewałem się ze nadejdzie moment gdy będę miał Simsona. Miałem charty ale nigdy mnie nie ciąglo do Simsona. A jednak okazja się zdarzyła zabrałem i pokochalem. A szczególnie te mięciutkie zawieszenie w nim
Pewnego dnia znajoma z garażow zaproponowała czy bym się nie zajął jej Simsonem odpalil itd. Zgodził em się długo to nie trwało zagadal po niecałych 15min na strzykawce.
Następnie regulacje tak sobie stał ponad tydzień między czasie regulowany przepalony.
Następnie jakoś tak wyszło i zaczęliśmy negocjować miałem szczęście naprawdę
Simson 4biegowy z oryginalnym przebiegiem 18200km (było 18186? Ale ja już dobilem.) Moim zdaniem mały przebieg.
Simson swoje ostatnie 10lat przestał pod kocem, przykryty zalany do pełna.
Gaźnik był wyjęty wyszyszczony i włożony, paliwo od tamtego czasu stało.. (kranik zakręcony)
Dziadek jeździł nim na ryby, gdy była brzydka pogoda pucowal
Dostał go w prezencie od swojej siostry która będąc w Niemczech kupiła go w salonie.
Simson prezentuje się naprawdę ciekawie i ładnie, jedyna wada to zaprawka na baku, acz kolwiek dodaje mu to trochę urody.
Jedyne rzeczy które do tej pory zrobiłem to wymiana linki gazu, regulacja gaźnika, oraz jestem w trakcie czyszczenia baku w środku.
Do Simsona dostałem wiele gratisow ale to już zobaczycie na zdjęciach
Pisać, komentować, oceniać Simson tak naprawdę Dziś stał się mój, acz kolwiek umowy jeszcze nie mam spisanej ale tutaj jest luźna kwestia.
Pisać
Wysłane z mojego D2303
Moje Prace
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
|
|
15-05-2015 14:23:23 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Simson s51 1986r 4b - kokosek - 15-05-2015 14:23:23