Chart odbudowa by kdudka
|
Autor |
Wiadomość |
kdudka
Uczeń
Liczba postów: 320
Imię: Kris
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Chart odbudowa by kdudka
Rurki stąd http://sklep.hart-metale.pl/1119,rura-k....-mb..html. Za nacięcie gwintu zapłaciłem 60zł (nie daleko mnie dupna firma i się zachwalali jak to dobrze robią), ale i tak zrypali... Z długości brakuje mi jednej rurki a trzy mają jednakowy gwint z obu stron mimo że dałem na wzór oryginalną ośkę... Gwint zrobili ten dłuższy więc teraz na dwóch mam wystający gwint tak że go widać a chciałem by był we wszystkich zakryty... No mam trochę kierunków w jednym brakuje "szkła" a w kilku gum uszczelniających do tego niektóre mają "dodatkowe dziury" bo były na zwykłych śrubach przykręcone. Szczerze Ci powiem że mogę tylko resztki sprzedać, tylko te trzy w kiepskim stanie... Czyli to co najgorsze. Rozebrałem trzy charty a czwartego dostałem prawie całego w kartonie. Dokupiłem kilka błotników i się uzbierało W sumie zostaje mi tyle części "nie idealnych" że planuję trzeciego poskładać więc kierunki muszę sobie zostawić. Do trzeciego braknie mi tylko rama z papierami i pospawanie kielicha przedniego amora bo jest pęknięty oraz paru dupereli ale koszt nie powinien przekroczyć 300-400zł więc go zrobię.
A zapomniałem dodać, żona ma tak zajebisty aparat a nie chciało mi się rozdzielczości zmniejszać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2015 01:11:41 przez kdudka.)
|
|
18-04-2015 01:09:58 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Chart odbudowa by kdudka - kdudka - 18-04-2015 01:09:58
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|