Zipp Neken by Latos
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok
Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Zipp Neken by Latos
Chciałem kupić 15 zębów, ale nie było na miejscu to się nie bawiłem tylko kupiłem 16 przy tych 88km/h miałem jakieś 9 tysięcy obrotów, więc przy 60km/h wypadałoby jakieś 6 tysięcy, nazajutrz dokonam dokładniejszych pomiarów heheh celowałem w dłuższe przełożenie, przeważnie jeżdżę w trasie i chciałem mieć takie, aby były niskie obroty przy wysokiej prędkości, niestety coś nie pykło i trochę nie trafiłem z przełożeniem, przydałaby się ząbek mniejsza. Ale jak jadę sam to jest ok Będę musiał jeszcze zmienić gaźnik kiedyś na 22 milimetry, bo nie wiem czy dobrze prawię, ale wydawało mi się że jak brał lewe powietrze zaraz po złożeniu silnika to lepiej szedł heh Ogólnie trochę lipa jest na ten moment, dużo patentów. Z przodu pęknięty błotnik, nie działa stop bo nie dochodzi prąd do przełącznika, tylny kierunek cały czas na patencie, i chyba tak zostanie aż czegoś nie wykombinuję z tylnym błotnikiem, wszystko powiązane na trytki i wkręty heh zmieniałem linkę sprzęgła jeszcze mogę dopowiedzieć (2 dni jeździłem bez sprzęgła ), zabieraki w tyle, okładziny w tyle, ogólnie prócz tego dobrze się trzyma, i zgubiłem klosz tylnej lampy, teraz mam inną, do kompletu jeszcze tylko kierunki strzałki Rozrządu do 70 nie zmieniałem, trzyma się dość dobrze moim zdaniem. Dość pitolenia, obiecałem zdjęcia
Tutaj lompa:
Jeździłem sam:
I ze znajomymi :]
Sesyjka koło domu
Jakoś super dużo tych zdjęć nie ma, jutro coś może wrzucę świeżego bo jak widzicie jeszcze za zimy robione
Zajrzyj do mojego zippa
Mój BikePics
|
|
13-04-2015 23:00:47 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zipp Neken by Latos - Latos - 13-04-2015 23:00:47
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|