Suzuki - od Damiana ;P
|
Autor |
Wiadomość |
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Suzuki - od Damiana ;P
Dzisiaj byłem odwiedzić Suzię, przy okazji pucowania autka Niestety, problem cieknącego paliwa powrócił Coś złego dzieje się z gaźnikiem. Kranik wyeliminowałem, ponieważ już odłączałem wężyk, wykręcałem odstojnik i póki nie jest odkręcony, nie leci ani kropla. Co do samego gaźnika, nwm ile on paliwa w sobie mieści, bo... moto nie jest ruszane od niedzieli, a od tej właśnie niedzieli, aż do dziś paliwo uciekało najwyraźniej przez rurkę spustową gaźnika, co zaowocowało piękną kałużką paliwa pod silnikiem. Wyciek paliwa nie jest jakoś pokaźnie duży, ale kałuża miała średnice ok 2-3 cm - czyli moim zdaniem, jest bardzo źle. Na jutro zaplanowałem wymianę uszczelniaczy w lagach, łatwo nie będzie (chociaż, może mi się tak tylko wydaje), tak więc jak starczy czasu, to jeszcze wezmę się za ten nieszczęsny gaźnik
Jutro pojawią się nowe fotki, nagram filmik do motovloga. Czy będzie przejażdżka, zobaczę jak wyrobię się z czasem.
PS Co do samego motovloga, napisałem do gościa w sprawie dyktafonu (przez telefon kontakt zerowy), tak więc poczekam co odpowie, bo dyktafon w moim zasięgu cenowym (starszy model Olympusa) - i będę jechał z tematem, bo do powiedzenia mam sporo Intro jest w zasadzie gotowe w połowie, na YT pojawi się dopiero wtedy, kiedy będę miał nagrane 2-3 odcinki motovloga, ponieważ z przyczyn, że tak to nazwę, organizacyjnych łatwiej mi to będzie "ogarnąć".
|
|
20-03-2015 01:22:53 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Suzuki - od Damiana ;P - Damian4570 - 20-03-2015 01:22:53
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|