Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Karas Wigry LuX
|
Autor |
Wiadomość |
karasws502
Nowy
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 8
Imię: Karol
Pojazd: Inny
|
RE: Karas Wigry LuX
Co do wigrasa 2 to miałem wtedy 15 lat, nie oszczędzałem go ale nie znaczy to że o niego nie dbałem. Hehe te paski płomienie itp to taki "psełdo" tuning. Co do niebieskiego to na 90% jest z 84 roku, czeka go odświeżenie i przede wszystkim trzeba poprawić spawy, przez moją karierę był już 3 razy spawany. Dwukrotnie przy zawiasie i raz przy tylnym widelcu zaraz przy połączeniu z korbą, teraz zaczęły się pojawiać pęknięcia z drugiej strony zawiasu, masakra jakaś... no ale to będzie dobry moment na ponowne pomalowanie go, tym razem mam już ogromne doświadczenie w tej dziedzinie więc wyjdzie imponująco zastanawiam się nad kolorem. Może połączenie dwóch... No nie wiem jeszcze. Na pewno błotniki pozostaną czarne matowe. Przez cały czas użytkowania rower trochę dostał w tyłek, jakiś czas temu to był mój jedyny najwygodniejszy środek przemieszczania się do pracy itp, zima, śnieg deszcz go nie zatrzymały, konserwowany i naprawiany na bieżąco więc jeździł. Będę spawał progi i nadkole w aucie to zaraz rower przejadę ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif) W planach mam jeszcze wymianę hamulców na tarczowe, piasty już mam zaciski również, trzeba tylko dospawać uchwyty no i piasty "wkleić" w koła. Póki co to chyba koniec planów związanych z Wigrasem.
Zdjęcia dopiero bym aktualne w przyszłym tygodniu wstawił bo praca w weekend mi na to nie pozwoli.
AAAaaa zapomniał bym mam do niego przyczepkę na małych 16 kołach, z błotnikami i przykrywką (deklem) Woziła swego czasu sprzęt grający na imprezy, również nią przewiozłem większość swoich gratów z domu jak się od rodziców wyprowadzałem, przydaje się nie ma co, zdjęcia wrzucę razem z aktualnymi składaka.
Tak nawiasem to wigry 2 miał paski i płomienie malowane mamy lakierem do paznokci hehe... się miało pomysły
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2015 23:15:00 przez karasws502.)
|
|
06-03-2015 23:07:31 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Karas Wigry LuX - karasws502 - 06-03-2015 23:07:31
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|