CZ 175 "MEGA MOC" 500 zł!!! Pilne dość, lub zamiana
|
Autor |
Wiadomość |
Artur
Zachmurzony
Liczba postów: 2,357
Imię: Artur
Pojazd: Inny
|
CZ 175 "MEGA MOC" 500 zł!!! Pilne dość, lub zamiana
Do sprzedania CZ 175 typ 487, szczegóły w tym ogłoszeniu: http://olx.pl/oferta/cz-175-typ-487-unik...99fUD.html.
Raczej mi się spieszy, najlepiej do końca tego tygodnia. Ewentualnie w następnym.
Może i nie o tym konkretnie egzemplarzu, ale ogólnie o modelu coś dodam: nawet japonia nie przyspiesza tak cudownie, jak ten model. Wrażenia wręcz nieziemskie! Wspaniała pozycja, duże koła, szeroka kierownica - pełna kontrola nad pojazdem i niebywały komfort podróży. Że o niskim spalaniu nie wspomnę! I ten wspaniały dźwięk ryczącego lwa, wołającego o niekończącą się drogę; powodujący ustępowanie drogi przez wszystkich nieobeznanych i porozumiewawczy wzrok pełen tęsknoty - wszystkich obeznanych.
Jakby ktoś chciał jeszcze bardziej polepszyć właściwości jezdne tego motóra - gdzieś mi się poniewiera przednie zawieszenie od ETZ (tarcza) z kołem i zaciskiem w naprawdę niezłym stanie... przy tej masie będzie idealne! Za niewielką dopłatą dorzucę - osobno nie sprzedam.
Dla wielbicieli sportów terenowych - opona Barum CROSS również w garażu czeka, też mogę za symboliczny kawałek papierka dorzucić.
I sam chętnie zrobiłbym ten motocykl "na błysk", i jak nie sprzedam/zamienię - to zrobię. Aczkolwiek jednak w tym momencie przydałaby mi się gotówka na co innego/lub właśnie zamiana; głównie na samochód.
Kontakt tradycyjnie - ogłoszenie lub PW. Pytania w temacie = brak konkretnego zainteresowania = pełna ich ignorancja!
|
|
05-03-2015 19:22:22 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
CZ 175 "MEGA MOC" 500 zł!!! Pilne dość, lub zamiana - Artur - 05-03-2015 19:22:22
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|