Drugi Chart-core Skalpela
|
Autor |
Wiadomość |
skalpel155
SzpachelMen

Liczba postów: 300
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Drugi Chart-core Skalpela
Więc tak, porobiłem co wynalazłem na miarę swoich możliwości, niestety po wyjęciu silnika schowałem moto do piwnicy, teraz musze go wyciagnąć żeby odpalić. Podlałem mu pod świecę w piwnicy, zaczął gadać, strzelać w otwór wydechowy, jest postęp (tłumik zdjęty i próba zobaczyć czy załapie) Ogólnie jest lepiej niż był jeśli chodzi o zadatki na odpalenie
W tej chwili jestem na etapie robienia elektryki ze schematem, kabli mam z 3 moto, poskładam coś na kostkach, będzie wiadomo po połączeniach i ze schematem  (grunt to się odnaleźć we własnym bajzlu). A powodem robienia elektryki jest to, że aktualnie idą 3 przewody od cewki, jeden od stacyjki do modułu i reszta to przewody od iskrownika do modułu. Tak skróconej wersji nie widziałem
Moto na 99% zostaje u mnie, dowiedzialem sie w starostwie o papierach, na 18 czyli we wrzesniu rejestruje go na siebie i posłuży mi do zniżek i będzie sobie stał na czarną godzinę, a póki co, jeśli będzie chodził to do jazdy po okolicy i do nauki dla Dziewczyny
Także lecimy z chartcorem  Jeśli uda mi się go odpalić tak żeby chodził to nagram filmik z pracy  O wszystkim będę informował na bierząco
Próbowałeś wysłać do mnie wiadomość? Pisz teraz. miałem pełną skrzynkę
|
|
19-02-2015 00:07:29 |
|
1 osoba postawiła piwo skalpel155 za ten post:1 osoba postawiła piwo skalpel155 za ten post.
kokosek (02-19-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Drugi Chart-core Skalpela - skalpel155 - 19-02-2015 00:07:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|