Chart bezpośrednie napełnienie i wiele innych usprawnień
|
Autor |
Wiadomość |
hohowski
Nowy
Liczba postów: 1
Imię: Jacek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Chart bezpośrednie napełnienie i wiele innych usprawnień
Nie wiem czemu pojawiły się wpisy a ja nie dostałem powiadomień. Mam pytanie czy ktoś z was wie może gdzie można zdobyć nowy tylko nowy wodzik do charta z wałkiem (programatorem)? Z góry dziękuję za pomoc.
Do Marcina, nie chcę ci dopiec jak to piszesz w poście wyżej i szanuję twoją tajemnicę związaną z liczeniem wydechu. Faktycznie liczysz wydechy dobre, ale zobacz ile byłoby zabawy gdyby inni młodzi ludzie też potrafili sami policzyć wydech i pokombinować tak aby udoskonalić może te algorytmy. Jeszcze raz piszę, że rozumiem twoje stanowisko. Ja tak jak widzisz bawię się tym projektem i z pewnością konkurencji dla ciebie nie stanowię, nie traktuj mnie jak wroga. Jedynie próbuję zrobić coś na miarę moich możliwości dobrego i wytłumaczyć sobie jak to działa. Z pewnością w zawodach sportowych nie wystartuję a jedyne co chcę osiągnąć to obudzić historię polskich motorowerów i udowodnić, że na ich bazie też można zrobić fajną zabawkę. Wszyscy jakich znam twierdzą, że do tego nadaje się tylko simson a ja pokazuję, że nie tylko a nawet staram się pokazać, że i chart ma pewne przewagi w stosunku do Simsona.
|
|
01-02-2015 21:50:34 |
|
7 użytkowników postawiło piwo hohowski za ten post:7 użytkowników postawiło piwo hohowski za ten post.
axelbenq (02-02-2015), Bartosz. (02-01-2015), BigSoft (02-01-2015), janusz94 (02-02-2015), olo09 (02-01-2015), Simon (02-19-2015), Taśma (02-02-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Chart bezpośrednie napełnienie i wiele innych usprawnień - hohowski - 01-02-2015 21:50:34
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|