Ocena wątku:
- 3 głosów - 4.67 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wszystkie rowery Dawdzia
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Wszystkie rowery Dawdzia
I co ciekawe mój 300-ny post tutaj piszę już drugi raz
Numer ramy Pelikana to: 84 189028
23. Romet Wigry X - 1995r.
Stawiam na Wigry 3
Rower dla którego 19 stycznia jest najszczęśliwszym w jego istnieniu, bo trzeba przyznać, że miał sporo szczęścia. Miałem przeczucie i zostałem dłużej na złomie (czasem tak mam i zwykle albo coś fajnego przyjedzie, albo zauważę coś co przegapiłem). No i właśnie za chwilę przyjechał na wózku. Jako że rama jest trochę zniszczona to miałem dylemat czy ją brać, czy nie, ale ja bym nie wziął? Już kiedyś zostawiłem Turinga Luxusa w zielonym lakierze (takim jak na moim) i nie mogę sobie do dzisiaj wybaczyć. Tak więc wziąłem tę ramę za 15zł razem z dwoma maszynami do szycia Łucznik (kolejnym czarnym zabytkiem i nowszą, białą, kwadratową, na prund*, ale jeszcze metalową w idealnym stanie), tak więc wyszło tanio. I jak wychodziłem z nią ze złomu to przyjechał nowy, pusty kontener, więc wrzucono cały złom z ziemi do kontenera i wywieziono go. A dlatego to rower miał szczęście, a nie ja, bo ja ciągle nie jestem przekonany. Ale jeść nie woła to niech leży. Kiedyś się go pięknie zrobi. Kiedyś. Zresztą ma fajny kolor.
Słyszałem o malowanych kołach, ale hamulec?
Nr. 95*05768953
Bo grunt to prund
|
|
28-01-2015 16:43:39 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wszystkie rowery Dawdzia - Dawdzio - 28-01-2015 16:43:39
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|