Oszust forumowy
|
Autor |
Wiadomość |
175mateusz
zbieracz
Liczba postów: 462
Imię: mateusz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Oszust forumowy
Mnie ten koleś też oszukał na parę PLN-ów. Kontakt z nim miły niby wszystko ok. chciałem licznik i nakrętkę plastikową do ogara. Przysłał mi zdjęcie licznika w idealnym stanie, nakrętkę też miał dołożyć. więc wpłaciłem mu pieniądze na konto i czekałem na paczkę. w między czasie zgadałem się z nim, że ma jeszcze ładne koło(przysłał mi zdjęcia bardzo ładnego koła, nawet twierdził, że jest proste bo miał w swoim ogarze.) więc następnego dnia rano wpłaciłem mu pieniądze. Po dwóch godzinach od wpłaty przyszła pierwsza paczka z licznikiem i wtedy sobie uświadomiłem, że to oszust(już trochę za późno ) Nie był to licznik ze zdjęcia tylko licznik z porysowanym szkłem i lekko zagiętą ramką, śrubki brak. Jakoś to przeżyłem napisałem, że nie wysłał śrubki i żeby dołożył do tej felgi którą miał dosłać. Dziś przyszła felga....w sumie to nie wiem gdzie on taki złom znalazł. cała przeżarta zardzewiała, łożyska w piaście stoją naprawdę do niczego się nie nadaje tylko na złom. Szkoda bo miałem zaufanie bo to "kolega" z forum miłośników rometów, nigdy bym się nie spodziewał, że wytnie taki numer komuś. Ogólnie mam nadzieję, że już nikogo nie naciągnie.
|
|
27-01-2015 01:32:08 |
|
2 użytkowników postawiło piwo 175mateusz za ten post:2 użytkowników postawiło piwo 175mateusz za ten post.
Barto5050 (01-27-2015), joozek (01-27-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Oszust forumowy - 175mateusz - 27-01-2015 01:32:08
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|