Telefon z windows phone 8.1
|
Autor |
Wiadomość |
JGNZM
Chartełowiec
Liczba postów: 1,247
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Telefon z windows phone 8.1
(25-01-2015 01:13:00)Amanssy napisał(a): Tylko zauważ,że ktoś kto kupuję nowy telefon za 500-600zł nie ma zamiaru robić roota(tracić gwarancji tymczasowo) i wgrywać customy.Niektórym telefon potrzebny jest do dzwonienia i bycia po prostu telefonem.Moim skromnym zdaniem WP to najlepszy system na telefony-szybki,niezawodny,zoptymalizowany,aplikacji wbrew pozorom jest dużo i wszystko hula,tylko stylistyka może się nie podobać.WP to system,który się kocha,lub nienawidzi.Ja zrezygnowałem z Androida na rzecz WP i jestem pewien,że na system z zielonym robocikiem nie powrócę.Zanim Damian zacznie twierdzić,że na najsłabszych telefonach tak jest,to o ile sola jakimś cudem cięła się bardziej od Wildfire'a podkręconego do 768mhz tak Motorola Razr nie powinna ciąć i krzaczyć w ogóle.
Ja musiałem robić roota, gwarancji już nie miałem. W Nokii zrobiłem aktualizację, trochę wyczyściłem pamięć telefonu i było bez problemu.
(25-01-2015 01:19:21)Taśma napisał(a): Co jak co, ale każdy android po roku/półtorej umiera xd
Nie wiem jak łindołs, ale kumpel mówi że szału nie ma. ;x
Polecam ajoesa 
Nie każdego stać na iPhone z systemem IOS. Nokia jest stosunkowo tania, jej legenda o niezniszczalnych telefonach wciąż żyje
(25-01-2015 11:45:44)rpd napisał(a): Ja zrobiłem przesiadkę z Androida na WP 8.1 i jestem bardzo miło zaskoczony optymalizacją Windowsa. Jest dużo bardzo fajnych aplikacji i gier. Mój telefon (Lumia 625) jeszcze ani razu się nie zawiesiła ani nie doświadczyłem bugów ze strony systemu. Początkiem Lutego ma wyjść Windows Phone 10 w wersji dla deweloperów. Ma przynieść kilka ciekawych zmian. Ale jak już brać telefon z Łindołsem to tylko Nokie, bo tylko one mają wzorowe wsparcie producenta- mówię tu głównie o aktualizacjach systemu. Jednym słowem polecam Windowsa i ile nie jesteś fanboyem Androida i podchodzisz do sprawy z optymizmem 
WP jest super, mimo, że nie ma na niego aż tyle aplikacji (mówię o 7.5) jak na Androida.
Jak kupiłem sobie Nokię nie byłem do niej przekonany, jednak po paru dniach jej użytkowania - przysiągłem sobie, że nie wrócę nigdy więcej do Androida. Więc dzisiaj poluję na Lumię 735.
Stara Lumia 610 i jej aparat, niby tylko 5mpx, ale wymiatał - 
Przypatrzcie się w jakość tego zdjęcia, tę kolorystykę. Tak samo jest z ekranem, Samsung się chowa przy Nokii. To tak jakby Nokia była Chartem, a Samsung Komarem - i jest wręcz idealne porównanie.
Zdjęcie Samsungiem:
 Romet Charteł bogiem mym
 Romet Traper nałogiem mym
 CZ 3 5 0 zapiernicza tuż pod Z E R O
W sensie zamyka licznik 
|
|
25-01-2015 14:03:59 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Telefon z windows phone 8.1 - JGNZM - 25-01-2015 14:03:59