nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: zasady
(16-01-2015 11:21:39)Miro napisał(a): pamietajcie nie obrzucajcie innych błotem bo to działa w obie strony.
Kto Cię obraził? Szukam, szukam i nie widzę. Zacytuj, zgłoś, regulamin jest taki sam dla wszystkich.
Sam wjechałeś z tekstem o średniowieczu i "mojej piaskownicy". W zasadzie od tego zacząłeś.
Nie pamiętam jak było na średniowiecznych forach internetowych, może i tak jak mówisz.
Swoją drogą średniowiecze było epoką obfitującą w wynalazki, higiena stała na wyższym poziomie niż w epokach późniejszych(nie zawsze i nie wszędzie-ale często), dzięki działaniom "zacofanego i ciemnego" Kościoła rozpowszechniono też edukację w niższych warstwach społecznych. Więc jeśli to miał być pstryczek w nos to nie wyszło.
Co do piaskownicy. TAK, ta piaskownica ma swojego właściciela, założyciela i księgowego(nie sądzisz chyba że serwer i domena są darmowe). W jednej osobie. I TAK, panują tu jego reguły(ja tez nie ze wszystkimi się zgadzam). Są one kompromisem między powyższym a użytkownikami. Nie przypominam sobie aby wyśmiano jakikolwiek pomysł na zmiany w regulaminie. Jest dyskusja i decyzja-zazwyczaj demokratyczna.
A tu słyszymy że "nie będzie po mojemu to się zawijam".
Pisałeś w powitalni że masz 10 letniego syna. Więc pewnie trochę wiosen już masz. Zachowujmy się poważnie i tak się nawzajem traktujmy, niezależnie od wieku. W przeciągu tych paru postów CZTEROKROTNIE wytknąłeś młody wiek tym, którzy się z Tobą nie zgadzają.
Mnie do głowy by nie przyszło napisać że pewnie masz kryzys wieku średniego i po to zarejestrowałeś się na forum, na którym większość to nastolatkowie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2015 13:05:25 przez nie_mientki.)
|
|
16-01-2015 13:02:04 |
|
1 osoba postawiła piwo nie_mientki za ten post:1 osoba postawiła piwo nie_mientki za ten post.
Damian4570 (01-16-2015)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|