Dantom GFX 50 Lux
|
Autor |
Wiadomość |
Blues
Uczeń
Liczba postów: 219
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Dantom GFX 50 Lux
Fosa jak byś coś jeszcze potrzebował to daj cynk.
Tomasz jak coś to pytaj,jak tylko będę wiedział to pomogę.A ile pozostało Dantomów to niestety ale raczej nie ma możliwości się dowiedzieć.
Ananas kupiłem go w Dezamecie bo dość często tam jestem a co do silnika to za bardzo nie odpowiem bo nie miałem nigdy do czynienia z 027 a Dantoma kupiłem z nie palącym silnikiem.Winny był zarośnięty gaźnik który jakoś z grubsza przeczyściłem i w sumie pośmigałem trochę między garażami i tyle.Dało się tylko jechać na ssaniu bo dalej coś w gaźniku było zatkane więc ogólnie szału nie było, ale jak zaczął ciągnąć to nawet to to szło.
Damian nie jest tak różowo niestety.Remonta zacząłem zanim się tutaj pojawiłem i z lekkim opóźnieniem staram się przedstawić po kolei co i jak.
Niestety ale prace mocno zwolniły bo zaczęła się jazda z osłonami no i braki finansowe również mnie zdołowały.
Na obecną chwilę Dantom stoi na kołach ale oczywiście żeby nie było łatwo to przy składaniu przodu, pękła górna półka przy śrubie.Musiałem to pospawać, przygotować i pomalować.
Dzisiaj poprawiałem instalacje a tak wygląda teraz Dantom.Osłony tylko na przymiarkę.
1
2
3
4
5
Sprzedam ori części ZMD - ZAPRASZAM ! KLIK
6
7
|
|
10-01-2015 20:42:37 |
|