Ankieta: Czy jest wart ? Ankieta jest zamknięta. |
Tak wart tej ceny |
![](images/Corporate/pollbar-s.gif) ![22.22% 22.22%](images/Corporate/pollbar.gif) ![](images/Corporate/pollbar-e.gif) |
4 |
22.22% |
Nie ale i tak jesteś głupi, że chcesz to kupić |
![](images/Corporate/pollbar-s.gif) ![38.89% 38.89%](images/Corporate/pollbar.gif) ![](images/Corporate/pollbar-e.gif) |
7 |
38.89% |
Kolejny trudny dylemat życiowy ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) |
![](images/Corporate/pollbar-s.gif) ![38.89% 38.89%](images/Corporate/pollbar.gif) ![](images/Corporate/pollbar-e.gif) |
7 |
38.89% |
Wycena Golfa III
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Wycena Golfa III
Siema.
Jako, że mój wujek wreszcie zmienia auto to poprosił mnie bym wycenił mu jego Golfa III. Zdj aktualnie nie mam bo on mieszka ode mnie kilkadziesiąt km .
A więc tak opiszę w jakim jest stanie.
Otóż Golf jest z 1993 lub 4 roku. Pod machą bije serducho o pojemności 1.9 TDi 90kucy. Przebieg będzie lekko ponad 250kkm. Jest to full wersja bez skóry. Posiada oryg fele BBS'y
Z mankamentów.
Auto było leciutko puknięte z przodu przez co zderzak nie jest w kolorze nadwozia tylko czarny..
Nie sprawna jest klima (uszkodzona chłodniczka)
Nie działa centralny zamek przez co auta nie można wgl zamknąć ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Tylna klapa ma dość ładną dziurę.
Błotniki przednie nadają się do wymiany.
Na tył pasuje zrobić nowe nadkola.
Co do wnętrza potrzeba ogarnąć wszystko od wyprania tapicerki skończywszy na poprawie jakiś pierdółek.
Zdj niestety nie mam ale ile takie auto może być warte ? Cena 1.5k jest słuszną propozycją?
|
|
20-12-2014 14:38:49 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Wycena Golfa III - Bartek - 20-12-2014 14:38:49
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|