Petycja o powrót karty motorowerowej
|
Autor |
Wiadomość |
Motorowerzystka
Mekanik xD
Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Petycja o powrót karty motorowerowej
Majonez2375 napisał(a):Dodatkowo zdający musi udać się do ośrodka Word, i zdać AM, w jeździe po drogach publicznych w dużym mieście.Jest to bez sensu bo większość zdających pochodzi z małych miejscowości.
A jak ktoś zechce iść na prawo jazdy B to też będzie że to bez sensu bo jest z małej miejscowości? Ja mam do najbliższego Wordu 120 km. Ty masz więcej, że chcesz jakieś petycje robić? A co do tego że wzrosła liczba jeżdżących bez uprawnień, to jakoś to musieli sprawdzić, np przez złapanie takiego. I sprezentowanie mu mandatu 300-500 zł za brak uprawnień.
Quake96, ja to wpadłam na jeszcze bardziej bzdurny pomysł, ale jak dla mnie mogliby zrobić takie coś. Bo mam B, ale muszę czekać 3 lata zanim będę mogła jeździć 125 ccm, ale jeśli umiem jeździć to czy nie lepiej móc pojechać i np zdać jakiś mały egzamin z jazdy własnym motocyklem? Nie trzeba było wtedy czekać te 3 lata... Ale to jest i tak nie możliwe, więc trzeba czekać
|
|
10-12-2014 00:18:35 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Motorowerzystka za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Motorowerzystka za ten post.
Damian4570 (12-10-2014), pawel_2540 (12-10-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Petycja o powrót karty motorowerowej - Motorowerzystka - 10-12-2014 00:18:35
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|