Jak zarobić?
|
Autor |
Wiadomość |
lincoln_88
Uczeń
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/uczen.png)
Liczba postów: 258
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Jak zarobić?
Jak możesz zainwestować to polecam na allegro bawić się z Ipodami nano 4g i 5g. To nie są tanie zabawki, a na to jest popyt. Ja np. kupiłem 3 Ipody 4g, z których złożyłem 2. 1 pokrył koszty inwestycji, a drugi to sam zysk. Tam pierdoły padają-gniazdo siada, nie łączy zawsze monitor itd. Ja tak się bawię. Nie, że ciągle, ale jak te 50-100zł raz na tydzień wpadnie za 3h posiedzenia z lutownicą przy biurku to nawet nieźle to idzie. Tylko też trzeba uważać, bo można za 30 zł kupić coś, czego naprawa wyjdzie 20 zł, a można kupić coś za 70, czego nie da się naprawić. Swoją drogą jak się wkręcisz i ogarniesz to urządzenie (nie mówię, że układy w środku), ale chociażby samą trudną sztukę rozebrania tego cholerstwa, nic nie psując po drodze to już jest sukces. Możesz też kupić np. jakiś nowszy uszkodzony telefon, naprawić i sprzedać, bo na uszkodzone mało osób patrzy, a co więcej taniej kupisz na "kup teraz" niż na aukcjach. No ale telefonami się ja nie bawię akurat, bo tu trzeba wiedzieć nieco więcej no i nie ma jak w Ipodzie, że coś pasuje z jednego do drugiego. Sam fakt, że jest ogromny wybór modeli zmniejsza Twoje szanse tutaj. No ale to tylko moje sugestie. Drobna elektronika i coś czego jest mało, bo rzeczy typu wzmacniacze itp. to nie każdy to kupi, bo nie ma gdzie tego trzymać, a do słuchania muzyki obecnie właśnie są słuchawki i MP3/MP4. Ja np kupiłem wzmacniacz z dużymi kolumnami (oddzielnie) i chcę teraz to sprzedać to pół roku nie mogę sprzedać, nawet za mniej niż mnie wyszły (Technics+Wzmacniacz Dual) za 200 zł i nie ma zainteresowania...
|
|
06-12-2014 02:05:32 |
|
1 osoba postawiła piwo lincoln_88 za ten post:1 osoba postawiła piwo lincoln_88 za ten post.
Damian4570 (12-06-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jak zarobić? - lincoln_88 - 06-12-2014 02:05:32
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|