Romet komar 2350
|
Autor |
Wiadomość |
janczas205
Nowy
Liczba postów: 104
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Romet komar 2350
Witam wszystkich przeglądających mój temat a więc tak historia tego komarka była taka że przed laty dostałem od wuja komara 2350 na dojazdy do szkoły i do nauki jazdy ( dobre 8 lat w tył) ale byłem młody i głupi i chciałem coś mocniejszego padło na Simsona ale dostałem warunek od rodziców ze muszę komara sprzedać wiec go sprzedałem z czasem bardzo tego żałowałem i pojawiła się chęć żeby kupić komara 3 i go uratować wiec z kumplem rozpoczeliśmy poszukiwania po okolicznych wsiach niestety nie było nic ciekawego a jak było to ceny astronomiczne któregoś, wieczoru z kumplem przeglądaliśmy aukcje w necie i znaleźliśmy go w necie właściciel nie wiedział za dużo o nim obejrzeliśmy i mieliśmy się zastanowić wiec cała drogę powrotna rozmowy co trzeba kupić itp i oczywiście poprosiłem kolegów z forum o poradę i o to stał się w moim posiadaniu komarek który spędzi najbliższe lata pod kocykiem. Po przewiezieniu komarka do mnie próbowaliśmy odpalić po 15 latach patrze iskra super ale brak gaźnika przeszukałem swoje zapasy i jest cały kompletny aby czekał na montaż komarek zapalił za 3 kopnięciem co mnie pozytywnie zaskoczyło.
Z każda wolną chwilą będę wstawiał zdjęcia co się w nim zmieniło.Za komarka zapłaciłem 200 zł dostałem osłony na gaźnik silnik na części przedni widelec i kilka gratów do Wsk 125. Komentujcie oceniajcie czy moje zmiany i naprawy sie wam podobają a o to zdjęcia jak wyglądał u sprzedawcy w dzień zakupu :
): ):
|
|
09-11-2014 23:17:53 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Romet komar 2350 - janczas205 - 09-11-2014 23:17:53
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|