Najlepsze teksty z Forum
|
Autor |
Wiadomość |
charper
detyfusan
Liczba postów: 2,027
Imię: Wojtek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Najlepsze teksty z Forum
(08-11-2014 13:26:48)demonlynx napisał(a): Chociażby Twoja głupota. Myślisz, że masz 250zł do wydania to jesteś prezesem Wszystko było napisane w ogłoszeniu, i głupio się pytasz czy były papiery kręcone, ahhh tak. I tekst, że mam się postarać z tymi zdjęciami... bo masz do wydania 250zł, przecież taka okazja w życiu mi się nie zdarzy! Stary ogarnij się, nie masz 15 lat. Pomyśl, to ja ogłaszam w internecie że chcę sprzedać, a w Twoim interesie jest się coś dowiedzieć. A Ty byś od razu chciał, żebym jeszcze wskazał Ci na zdjęciach gdzie korozja go chyta? Dobrze wiesz, że 250zł to mało jak za motorower oplacony z papierami. I czego oczekujesz? Że będzie wszystko cacy, że tylko kupić i 2 dnia wystawić za 800zł? Zachowałeś się jak typowy handlarz. I to jest właśnie śmieszne w tym, typowy handlarz który ma w kieszeni 250zł. Za ile miałbym go wystawić, według Ciebie żebym nie musiał poświecić tygodnia na rozpisywaniu się o aktualnym stanie, usterkach, i może napisaniu poradnika jak na nim zarobić?
Skąd ja to znam. przyjdzie ci tak i robi łaske że ogląda. Udaje że nie wie że tyle papiery z rama kosztują. wie, tylko chce przytulic czytaj wyżydzić jak najwięcej kasy. Dlatego ja swoich nie sprzedaję, wolę sobie iść i zarobić i mieć gdzieś takich ludzi.
|
|
08-11-2014 14:41:34 |
|
2 użytkowników postawiło piwo charper za ten post:2 użytkowników postawiło piwo charper za ten post.
demonlynx (11-08-2014), ziman1998 (11-08-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Najlepsze teksty z Forum - charper - 08-11-2014 14:41:34
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|