Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Tyler Universal Polo?
|
Autor |
Wiadomość |
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Romet Tyler Universal Polo?
Zacznijmy może od tego, w którym miejscu spotkałeś się z falą krytyki? Prosiłeś o opinię, to Ci jej udzieliłem - rower jest rozwalony na amen z której strony by nie spojrzał. Skoro ma wartość sentymentalną, tym bardziej nie należy go remontować, bo każda rysa i odprysk na nim są pamiątką po jakiejś być może dla Ciebie ważnej (np. podczas nauki jazdy) wywrotki czy kolizji. Zrobisz jak uważasz. Według mnie malowanie i ogólny remont tak starego roweru niszczy cały jego urok i sprawia, że "to już nie to samo".
Odnośnie moich gorszych dni - sam to zauważyłem, nawet jeden z naszych kolegów może to potwierdzić. Nie wiem, czy to moja wina, czy Wy wrzucacie takie badziewie na forum, ale podejrzewam że to bardziej w kierunku mojego kiepskiego humoru. Dlaczego tak jest, to już niech pozostanie tajemnicą i moją prywatną sprawą. Uważam, że lepiej zostać porządnie przez kogoś zjechanym i po prostu postawionym przed faktem dokonanym (no wybacz, ale rama jest krzywa, czy w innych przypadkach - chłopie, dałeś do pieca, można było zrobić to taniej/z tego roweru żaden unikat i po prostu nic specjalnego), niż po raz setny czytać komentarze typu "dbaj o nie go", "jaki pienkny". Skoro ktoś poczuł się urażony moimi opiniami, to bardzo mi z tego powodu przykro. Nie wiem, czy były zgodne z prawdą, ale przynajmniej były szczere. Tyle z mojej strony.
Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!
|
|
26-10-2014 23:14:34 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Tyler Universal Polo? - wnusiu94 - 26-10-2014 23:14:34
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|