Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Tyler Universal Polo?
|
Autor |
Wiadomość |
koperkowy
Nowy
Liczba postów: 7
Imię: Hubert
Pojazd: Romet Polo
|
RE: Romet Tyler Universal Polo?
Dziękuję za miłe słowa (od co niektórych). Musicie zrozumieć, że dla mnie to nie jest po prostu jakiś tam rower, ponieważ ma ogromną wartość sentymentalną (nie chcę się rozpisywać dlaczego ale ma). Nie mam zamiaru go sprzedać, rozbierać, złomować, wyrzucać, wieszać na ścianie. Chcę go naprawić. A pieniądze jakie na to wydam to akurat moje najmniejsze zmartwienie. Jak będę chciał to pomaluje i farbą za 1000 zł i nawet nie mrugnę okiem. Nie dbam o to, ile na niego wydam. Znaczy dla mnie bardzo dużo i zrobie go z Waszą pomocą czy bez (aczkolwiek niezmiernie miło było by mieć wsparcie przy stawianiu go na nogi).
Tyle z tłumaczeń dlaczego mimo wszystko chcę się z niego brać.
Postanowiłem zarejestrować się na forum, z nadzieją, że tu znajdę ludzi, którzy doradzą mi co jest nie tak, co należy zmienić, co naprawić, gdzie tego szukać. Aczkolwiek zamiast tego spotkałem się z ogromną falą krytyki, co było dla mnie bardzo nieprzyjemnym doświadczeniem, tymbardziej, że zajrzałem tu w dobrej wierze. Czasem należy spojrzeć z trochę innej perspektywy niż z tej czy mi się to opłaca czy nie. Tyle przemyśleń na dziś, życzę wszystkim dobrej nocy.
|
|
26-10-2014 22:08:54 |
|
5 użytkowników postawiło piwo koperkowy za ten post:5 użytkowników postawiło piwo koperkowy za ten post.
chart80 (10-27-2014), Chmielu17 (10-27-2014), Jakub (10-26-2014), sl80 (01-31-2015), zbieracz (10-28-2014)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Tyler Universal Polo? - koperkowy - 26-10-2014 22:08:54
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|