Komar 2350 - kolejny Robak
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Komar 2350 - kolejny Robak
Dziękuję za komentarze i proszę o więcej ...  tym bardziej twórcze.
Suwmiarka ... w pierwszym poście pokazałem w jakim stanie go kupiłem, niestety nie było tabliczki wcale  Czy w takim razie silnik pochodzi faktycznie od całej reszty ? nie wiem. Nr możesz sobie spisać  , a jak słabo widać to przy okazji Ci podeślę. 
Tabliczkę taką wybrałem celowo, tak jak własnie pisze Semmao, chodzi o diagnostę. W dziale poradniki, prosiłem swojego czasu o pomoc identyfikacji rocznika tego Robaka. Dowód mam z datą 1984, więc przyjąłem taką ścieżkę wyjścia z tej sytuacji, że ktoś "odmłodził Komara o 10 lat i przerobił na 1984 - młodszy łatwiej można było sprzedać kiedyś i za większe pieniądze". Tak mi podpowiedział właśnie diagnosta. Wspomniał również, że on może oprzeć swoją "decyzję zmian" na podstawie nr vin. Więc jeśli będzie on na ramie, no i na tabliczce to już powinno zadziałać. Czy to przejdzie w WK ... zobaczymy. Dodam też, że rok pierwszej rej to 1993. Jak się poprawi pogoda wiozę go na przegląd. O końcowym powodzeniu oczywiście napiszę.
Bartku 5050, masz rację chlapaczy nie było, ale otwory w błotniku już tak ... już ktoś to zrobił. Mogłem oczywiście je zaspawać, ale chlapacz mi pasował.
Semmao ... oczywiście zapraszam, Wszystkich chętnych również  ... zaręczam ... na żywo wszystkie detale są prawdziwe i chyba ładniejsze niż na tych zdjęciach. Naprawdę, starałem się perfekcyjnie skompletować, odrestaurować i spasować.
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
24-10-2014 21:47:27 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Komar 2350 - kolejny Robak - joozek - 24-10-2014 21:47:27
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|