Gb Street ,, LUNA ,, By Chart21050
|
Autor |
Wiadomość |
chart21050
4t-Master
Liczba postów: 1,002
Imię: Konrad
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Gb Street ,, LUNA ,, By Chart21050
(30-09-2014 18:54:00)Latos napisał(a): Smutne chwile na stacji Osobiście wolałbym przeznaczyć te 50 złotych na coś innego niż na kabel w/n i wężyk paliwa, ale ja ich nie wydawałem to co mnie to szczerze obchodzi, ale wygląda całkiem całkiem :> Mój weekend podobnie, pół dnia zazwyczaj spędzam na polerowaniu czegoś, jeżdżeniu czy zwyczajnym grzebianiu. Tylko se żeby inni nie pomyśleli że cały czas jest zepsuty i go robię jak sąsiad ogara xD Mam do ciebie pytanie, nie bije ci czasami tylna zębatka? Tzn w takim stopniu że w jednym miejscu jest naprężony prawie na max a w drugim ma około 2 cm luzu?
Czekamy wszyscy na zdjęcia Wstawiaj na bikepics, najlepiej się wrzuca i ogląda
Nie, nie bije mi. Może masz rozwaloną gumę zbieraka ? Jak ta guma jest nowa to siedzi wszystko sztywno Powiem ci, że bardzo w co kasy to już nie ma ładować Wszystko co potrzebuje, żeby go odpicować mam już kupione. Pomaluje te elementy które są czarne jeszcze raz, porządnie kompresorem. Wydech to sobie pospawam na praktykach. Dałbym jeszcze jakieś inne lusterka, ale to w zimę Skończyły mi się pomysły, zresztą szkoda trochę mi już kasy pakować. Odkładam sobie na samochód z którym mam nadzieję, będę też coś modzić
|
|
30-09-2014 19:10:40 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Gb Street ,, LUNA ,, By Chart21050 - chart21050 - 30-09-2014 19:10:40
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|